Thursday, January 13, 2011

Sumpahan Pocong di Kolej Lekir,UiTM Lendu

helo guys . just nk share pengalaman aku duk kat hostel . btw , ni adelah 1st time aku stay hostel . dah bnyk cerita aku dgr b4 this . but x pnah jmpa lagi lah . aku bkn la penakot , bkn la pemberani . biase2 jelah . aku ni kaki online . biasa tidur jam 3 4 pagi . biasa dah stakat kne kcau2 ni . dgr bunyi org lalu la . lari dkat dpn bilik lah . tp aku buat dunno jela . online and assignment lagi best dr layan mende bodoh tu . meja aku online ni pulak facing ke tingkap . then hutan and tangki air tggi gila . stakat kilas2 lalu tu biasa la . but buat tak nmpk je . kdang2 da cuak sgt , off trus . hmm . ade 1 mlm tu . aku pergi toilet jam 2 am . tak tahan sgt . nk kejut mmbe x smpai hati sbb tgh tido kan . so aku g la sndri buat keras . aku kncing la . then kua toilet nmpk roomate dgn berus gigi . aku tgur la bila dia bgun kan . dia diam je . then aku fkir , gila ape tgh tido,then nk bgun gosok gigi lak . aku ignore then balik dlm bilik . aku da rasa lain . aku shut down lappy aku then baring. aku usha katil mmbe aku td . aku nmpk 2 org yg sama . 1 ats katil , 1 ats lantai . aku pndang dinding then tido . alhamdulillah xde pape . esok aku bgun aku tnya la roomate aku ni . dia ckp mane ada dia bgun . so sape yg berus gigi pagi smalam ? aku dah agak dah msti mnde tu punye ! nasib aku x stay . hmm . then kwn2 yg stay dpn bilik aku ade pesan kat aku . bnyk kan buat amal dlm bilik . sbb dia tgk bilik aku ni lain mcm . aku pun ckp okay la . smalam aku on til 4am . then aku dgr bunyi org ketuk2 pintu . bkn bilik aku lah .mcm selang 4 5 bilik . kuat sgt ! non stop . aku slow2 off lappy then tido . bru nk lena , dgr 1 goncangan yg sgt kuat dr almari dan meja study . then aku dgr roomate aku nama afiq ni menjerit YA ALLAH ! aku pun tersentak dr tidur lalu buka la mata . sesuatu yg x ku sangka dan ku pinta sdang berdiri di depan mata aku . POCONG ! tuhan je tahu mcm mane prasaan aku mse tu . slame ni tgk kat tv . now ada dpn mata ! dkat gila dgn katil  ! pcong ti diri tegak je dpn pintu . mmbe aku afiq ni nk bukak pintu pun tak boleh sbb kne block . akibat yg terkejot yg amat , mata aku bengkak kot sbb after tgk pcong dri tu,aku pusing pndg dinding . kepala aku terhantuk kat dinding . then aku tutup dgn slimut muke aku . aku selak , pcong tu still ada . jam 5 am kot . lmbt lagi nk siang . tuhan je tahu . nk menangis pun ada . mcm mana nk tido if dgr bunyi goncangan almari ? aku btul2 kesian dkat mmbe aku yg tido bwah katil aku iaitu azrie sbb dia slalu lemah smangat . aku nk tlg,tp aku tanak bersuara,aku takot pocong tu dtg kat aku . tuhan je taw mcm mane rase .hmm . bila da siang , alhamdulillah hilang . just nk pesan , pergi tmpt org , behave okay ! take care bye .


korang bayangkan la cmne korang rase if mnde ni berdiri dpn korang . mcm tu la aku rasa . mntak simpang malaikat 44 lah .

4 comments:

  1. mierul, serious ke? bapak ahh klu ins dah terkencing kat situ jugak .

    ReplyDelete
  2. if sy da pengsan kt situ da...takotnya...ish gile la...

    ReplyDelete