Wednesday, May 25, 2011

Awak , Thanks ! =')

hye awak , saya tak boleh tidur . sy sedih . kurang dr 5 jam lg sy akan tgalkan kuantan . dan tgalkan awak . berat hati nk tgal awk . tp sy kena pergi . nanti sy balik lagi utk awk ok . awk kat sini elok2 . jage dri . jgn brubah hati taw . even kita jauh , prasaan sy kat awk x pnah brubah . sumpah ! if ade ape2 , please bg tahu . sape lg nk bg tahu sy if bukan awk sndri . terima kasih awk teman sy cuti ni . cuti sy bosan wak ! sy x happy mcm org lain . pergi mlancong sana sini . jln sna sini . baru2 ni balik kg , tu pon xcident . awk tahu semua yg jd kat sy kan . bg sy , da ada awk tu pon dah cukup baik . dah sgt bermakna cuti sy wak . sy bukan nk bg ayat manis ke ape wak . sy just taip ape yg hati sy kata . btw , sorry if marah2 awk . sy mrah sbb syg . yeah , sy syggggg awk sgt2 . sy pon tataw knp sy syg awk smpai tahap gaban mcm ni . thnks sambut birthday sy . walaupun kita smbut ala kadar , tak sweet mcm couple2 lain kan . sumpah happy ! xdek yg terbaik bg sy mlainkan spend msa dgn awk . msti awk kata sy overkan sbb buat blog ni ? hmm sorry . sedihnya nk tgal awak . sy stop smpai sini dlu la . tanak nanges lagi . nanti sy balik okay ? tanak da benda pelik2 jd kat kita . tanak hilang awk lg . sengsara ! i love you so much memei . take care . byebye biey ='(
video
* sorry if sound kurang jelas

1 comment:

  1. hurm. asal aq pon nngs neh weh . touching ah :( .
    hope ko kekal dgn dye don't worry k ?

    ReplyDelete